Tuuina atu Fofo Togafitiga Suavai Lafoai Global

E silia ma le 14 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Ta'iala fa'atekinisi ma faiga fa'atino o le fa'amama otaota

mataupu faavae fa'apitoa

1. Fa'atekonolosi fou tu'ueseeseina: O le tu'ufa'atasiga fa'aola o le ta'amilosaga ta'avale ma le mama static ma static ua fausia ai se tekinolosi vavae'ese fou tu'ufa'atasia le fa'atonuga ma le fa'amamāina, fa'aopoopoina se filifiliga fa'aleaogaina tulaga maualuga mo le fanua o le puipuiga o le siosiomaga i Saina.

 O le maualalo o le saoasaoa o le faʻaogaina o le taʻavale autu (3-5 RPM) e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o masini ma faʻaumiina ai le ola tautua o meafaigaluega.Fa'aaogāga malosi ole masini1.1kw/hr, fa'aolaina mana tasi o 50,000 tikeri/tausaga.

3. Fa'aluaina le gafatia o le gaosiga: o le fa'agata fa'agata lona lua e fa'aluaina le gafatia o le gaosiga o le fa'agata o le augatupulaga muamua.O se iunite 303 e mafai ona foia le tele o le palapala e maua mai i le 10,000 tone o otaota (120-150 tone) ma e mafai ona mamanuina se faagasologa o le faʻafefeteina loloto o le palapala i le 50-40%, ma o se seti o faʻagasologa e mafai ona foia le gafatia o le faʻaogaina o otaota o le 1. -30,000 tone.

4. Muamua i Saina: o le faʻatonuina o le mamafa e faʻaaogaina le fetuunaiga otometi elastic, lea e masani ona faapaleniina le maualuga o le mamafa i totonu o le sludge i totonu o le vaega faʻafefeteina, ma sili atu ona faʻamautinoaina le ola o le tautua o le dynamic ma static ring plate.

5. Puipuiga o le siosiomaga lanu meamata: o le masini atoa ua faʻamaufaʻailogaina, ma e mafai ona vaʻaia saʻo, o le atigi e faigofie ona faʻamavae ma faʻapipiʻi, leai se lapisi lapisi, leai se faʻaleagaina lona lua, pisa.45 decibels, ina ia matagofie ma malamalama le siosiomaga potu sludge.

Ring ituaiga sludge dewatering masini e aunoa ma le faamama ie faamama pu ma isi poloka elemene: saogalemu ma faigofie faagaoioiga, e tusa ai ma le taimi o le tagata e faaaogāina auaunaga.Faʻatasi ma le faʻaogaina otometi, e mafai ona seti le polokalame e ausia ai le otometi e leʻi faʻaogaina (e tatau ona i ai se aofaiga tele o le palapala).

Fa'afefea ona galue fa'asa'o

1, ipu ma faʻavaa sludge dewatering masini: i se tulaga tapuni, o le sludge o loʻo faʻauluina e le pamu maualuga o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le ipu ma le faʻavaa, ina ia faʻamalo le vai i totonu o le sludge e ala i le ie faamama e ausia ai le faʻamoemoe o le faʻavaivai.

2, fusi sludge dewatering masini: e ala i le pito i luga ma le pito i lalo lua tensioned fusipaʻu entrain le sludge layer, mai se faasologa o faatulagaga masani o le uila i se S-foliga e ala i, faalagolago i luga o le vevesi o le fusi faamama lava ia e fausia ai le lomitusi. ma le malosi o le sele o le palapala palapala, o le palapala palapala i totonu o le vai capillary oomi i fafo, ina ia ausia ai le faʻamaina o le palapala.

3, centrifugal sludge dewatering machine: e ala i le fesiitaiga ma faatasi ai ma se omo gaogao o le spiral conveyor, o le sludge e fafagaina i totonu o le paʻu e le omo, i lalo o le malosi centrifugal gaosia e le televave o le taamilosaga, o le gaosiga e lafoina i totonu o le paʻu. lua.Ona o le eseese o le kalave faʻapitoa, ua faʻavaeina le vavaeeseina o le sua-suavai.O le sludge o loʻo feaveaʻi i le pito o le paʻu i lalo o le tuleia o le sikulima conveyor ma faʻasalalau faʻaauau mai le pusa.O le vai o lo'o i totonu o le fa'amama vai e fa'amalo e ala i le fa'aauauina o le "tafe" mai le gutu o le vai i fafo o le pa'u e ala i le kalave.

4, fa'aputu sludge dewatering masini: e ala i le mama tumau, o le mama opeopea layer superimposed i luga o le tasi ma le isi, o le li'o li'o e ala i le fa'avaeina o le faamama autu.O le sludge o loʻo faʻamaʻaina atoatoa e ala i le mamafa o le kalave ma le mamafa i totonu e faia e le pito i tua o le ipu faʻamalosi i le faagasologa o le faʻamalosi.O le filtrate o loʻo faʻateʻaina mai le vaʻa faamama na faia e le mama faʻamau ma le mama feaveaʻi, ma faʻateʻa le keke palapala mai le pito o le vaega faʻafefe.

oloa fa'atatau:


Taimi meli: Sep-07-2023