Tuuina atu Fofo Togafitiga Suavai Lafoai Global

E silia ma le 14 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Uiga ole micro nano bubble generator

Faatasi ai ma le lafoaia o suavai leaga o fale gaosimea, otaota o fale ma vai faatoaga, vai eutrophication ma isi faafitauli ua faateleina ma sili atu ona ogaoga.O nisi o vaitafe ma vaituloto e lanu uliuli ma manogi lelei ma le tele o meaola vai ua maliliu.

E tele meafaigaluega e togafitia ai vaitafe,fa'ato'a fa'aputuga nanoose mea taua tele.E fa'afefea ona galue le afi fa'ato'aga nano-bubble pe a fa'atusatusa i le ea masani?O a ni mea lelei?O le asō, o le a ou faailoa atu ia te oe!
1. O a Nanobubbles?
E tele ni pupuni laiti i totonu o le tino vai, lea e mafai ona maua ai le okesene i le tino vai ma faʻamamā ai le tino vai.O mea e taʻua o nanobubbles o pulu ma le lautele e itiiti ifo i le 100nm.O lefa'ato'a fa'aputuga nanofaaaoga lenei mataupu faavae e faamama ai le vai.
2. O a uiga o nanobubbles?
(1) E fai si fa'atuputeleina o le vaega i luga
I lalo o le tulaga o le voluma tutusa o le ea, o le numera o nano-bubbles e sili atu, o le pito i luga o bubbles e tutusa lelei le faateleina, o le aofaʻi atoa o pulupulu e faʻafesoʻotaʻi ma le vai e tele atu foi, ma o faʻalavelave faʻaola eseese o loʻo faʻateleina foʻi. .O le aafiaga o le faamamaina o le vai e sili atu ona manino.
(2) O le nano-bubbles e alu aʻe lemu
O le tele o le nano-bubbles e laʻititi, o le maualuga o le siʻitia e telegese, o le pulu e tumau i totonu o le vai mo se taimi umi, ma mafaufau i le faʻatupulaia o le vaega faʻapitoa, o le faʻamavaeina o le micro-nano bubbles e faʻateleina e 200,000 taimi nai lo le ea lautele.
(3) Nano bubbles e mafai ona otometi ona faʻamalosi ma faʻamavae
O le faʻamavaeina o nano-bubbles i totonu o le vai o se faʻagasologa o le faʻasolosolo malie o pulu, ma o le siʻitia o le mamafa o le a faʻateleina ai le fua o le kesi.Faatasi ai ma le faʻateleina o le vaega o luga, o le a faʻavavevave ma vave le faʻaitiitia o le saosaoa o pulu, ma iu ai ina solo i totonu o le vai.I le talitonuga, o le mamafa o pulu e le gata pe a toeitiiti mou atu.Nano-bubbles o loʻo i ai uiga o le faʻagesegese o le tulaʻi mai ma le faʻamavaeina o le tagata lava ia, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le solubility o kasa (ea, okesene, ozone, carbon dioxide, ma isi) i le vai.
(4) O luga o le nano-bubble ua molia
O le kasa-suava faʻaogaina e le nano-bubbles i le vai e sili atu ona manaia i anion nai lo cation, o lea e masani ona leaga le faʻaogaina o luga o le pulu, ina ia mafai e le nano-bubbles ona faʻapipiʻi mea faʻalaʻau i le vai, ma e mafai foi ona faia se sao. i le bacteriostasis.


Taimi meli: Sep-15-2023